Dobrodošli na web straneh Agencije Jota!
Poglejte, kaj vam ponujamo in nas kontaktirajte - z veseljem se bomo odzvali.
Administrator

Administrator

ITCH - pop / rock / indie music project

Projekt Itch nastane leta 2017 na goriškem. Trojico Marko Silič, Nenad Putnik in Tomi Špacapan skupaj zbere nekaj,na telefon posnetih osnutkov Markove kitare in vokala, ki jih nato razvijejo, raztegnejo v cel album sočnega, iskrenega, pristnega pop/rock/indie materiala. Kasneje se jim pridružita še bobnar Lozar Miloš in kitarist Aleš Vodopivec, in Itch se iz projekta prelevijo v bend.

Lockdown precej zareže v koncertne plane skupine, omembe vreden je koncert Mainstage na radioSI, kjer takrat tudi zmagajo na natečaju novincev leta s kladbama Dust in Teči.

Pred kratkim so Itch prevertrili zasedbo in sicer Tomija je na basu zamenjal odlični Andrej Brešan.

Trenutno skupina promovira izid prvega skupka dosedaj izdanih singlov in še nekaj novega na svojem prvem albumu z naslovom 1½. Že izdanim komadom so dodali novo skladbo Cycle. Na ploščku pa so posnetki električne in akustične verzije vseh komadov. Vpripravi pa je tudi nov material ter kopica koncertov z več kot dve uri avtorskega in tujega materiala.

Povezava:

Youtube zasedbe Itch >>

FB zasedbe Itch >>

Zasedba:

Marko Silič - vokal, ak. kitara
Nenad Putnik - kitare
Aleš Vodopivec - kitare
Lozar Miloš - bobni
Andrej Brešan - bas

Kontakt za koncerte:

Franjo
041 50 70 65
info(at)jota.si

 

10. 03. '17 - ob 21:00h - MC Gornja Radgona. Isti večer bo nastopila tudi skupina Flirrt.

Skupina Okttober v živo na Lentu. V soboto, 25. 6. '16, si bodo oder delili z Vladom Kreslinom.

Skupina RODOLJUBAC je objavila nov EP Terrapija šoka za legendarno hrvaško založbo Slušaj najglasnije.

Pričakajte novo leto v sproščenemu vzdušju.

Na Sabotinu za vas pripravljamo ogrevan šotor, glasbo za ples in ponudbo hrane ter pijače po običajnih cenah. V okrepčevalnicah Muzej in Planinska koča, si lahko rezervirate silvestrsko večerjo. Pričnemo ob 19:00h.

Za rezervacije nas kontaktirajte.

15. 11. 2014 od 21h dalje, na Mostovni (Nova Gorica) - glasbeni večer za vse rokerske duše - Sunshine trip bodo podprli goriške prvoborce Primarno. Poleg njih, bodo na odru še Madbringer.

Kolesarji - vabljeni na 17. kolesarski vzpon na Sabotin. Proga je primerna za vse starosti in kondicijske pripravljenosti. Na cilju, pri Planinski koči Sabotin, si lahko ogledate urejene rove in kaverne iz I. svet. vojne in vojaški muzej. V mirnemu in neokrnjenemu okolju boste lahko uživali ob čudovitemu razgledu, ki seže od Jadranskega morja do Alp. V dveh okrepčevalnicah vam bodo ponudili osvežilne pijače in briško domačo hrano.

Lolita se ob približevanju 25 letnice delovanja in ustvarjanja predstavljai z novo ploščo »Arcnije iz Gromke«. Lolita, dedinja in dete ljubljanske alterscene 80-ih, tistega njenega obronka, ki je bil mladojazzovski, in tistega, ki je bil pankovski, je nastala leta 1987. Ustanovili so jo Primož Simončič (sax), Blaž Grm (bobni), Iztok Vidmar (bas) , ki so prej igrali v raznih rock in oposition, jazz, punk in new wave bandih.

Koncert, na keteremu se bodo predstavile tri primorske skupine s skupnim imenovalcem - 100% Rock'n'roll. Slišali boste lahko pestro paleto rokerskega groova - od bluesa do punka in vseh vmesnih variant. Vse skupine izvajajo avtorsko glasbo. Člani skupin pa imajo za seboj zavidljivo kilometrino na glasbeni sceni. Vse tri skupine v kratkem pričakujejo sveže zgoščenke. Na koncertu boste lahko slišali, kaj pripravljajo - vsekakor lahko govorimo o svežem vetru v slovenski glasbeni mlakuži.

Odlepite se od kavča in si privoščite pošteno dozo glasbenega odbitka!

Nastopile bodo skupine:
Mojo Hišni Band
Sunshine Trip
Rodoljubac

Nekaj glasbe:
32. maj - Mojo Hišni Band >>
Kawboj - Sunshine Trip >>
Terapija šoka - Rodoljubac >>

Rodoljubci bodo zatresli Brda - v sklopu nogometnega turnirja bodo na Igrišču OŠ Dobrovo predstavili nove komade in seveda železni repertoar iz njihove dolgoletne glasbene kariere. Nova plata je tik pred izidom, skupina pa je glasbeno izbrušena in igra visoko-oktanski punk'n'rock'n'metal ...
Facebook skupine >>

Stran 1 od 3